1. Overig
 2. Aesty Dual Heater Titanium.

Aesty Dual Heater Titanium.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Aesty Dual Heater Titanium. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Aesty Dual Heater Titanium. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Aesty Dual Heater Titanium.

Met de Aesty Dual Heater Titanium heb je alles wat je nodig hebt om je haar te stijlen. Deze draadloze stijltang heeft 4 verschillende temperatuurstanden tussen de 140 en 210 graden Celsius. Je kunt de stang opladen via een oplaadsnoer, maar je kunt hem ook draadloos gebruiken. Als je hem op de hoogste temperatuur instelt heeft hij een accuduur van 30 minuten. De titanium platen zijn extra lang zodat je brede stroken haar mee kunt nemen. De rond aflopende platen maken het ook makkelijker om krullen te maken. Door de titanium platen blijft het vochtgehalte in je haar behouden, waardoor je haar niet pluist en een statisch kapsel krijgt. Met de Aesty Dual Heater Titanium stijl je je haar met alle bewegingsvrijheid.

Pluspunten
 • Volledig titanium platen kunnen tegen een stootje en behouden het vochtgehalte in je haar

  .

  De stijltang is draadloos, dus je hebt alle bewegingsvrijheid tijdens het stijlen

  .

  De platen zijn extra lang, dus je pakt meerdere lokken tegelijk mee.

Minpunten
 • Met de 4 temperatuurstanden is het moeilijker om de hitte precies af te stemmen op jouw haartype in vergelijking met andere stijltangen.

Veelgestelde vragen over de Aesty Dual Heater Titanium.

De voordelen van de Aesty Dual Heater Titanium. zijn:

Volledig titanium platen kunnen tegen een stootje en behouden het vochtgehalte in je haar

.

De stijltang is draadloos, dus je hebt alle bewegingsvrijheid tijdens het stijlen

.

De platen zijn extra lang, dus je pakt meerdere lokken tegelijk mee.

.

De nadelen van de Aesty Dual Heater Titanium. zijn:

Met de 4 temperatuurstanden is het moeilijker om de hitte precies af te stemmen op jouw haartype in vergelijking met andere stijltangen.

.