1. Braun
  2. Braun Satin Hair 7 CU750.

Braun Satin Hair 7 CU750.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Braun Satin Hair 7 CU750. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Braun Satin Hair 7 CU750. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Braun Satin Hair 7 CU750.

Met de Braun Satin Hair 7 CU750 pas je de temperatuur aan je haartype aan. Je kunt de temperatuur aflezen op het display. De krultang heeft 5 verschillende standen, wat betekent dat hij geschikt is voor alle haardiktes. De temperaturen variëren van 135 tot 185 graden Celsius. De keramische coating beschermt je haar tegen hittebeschadiging. Het uiteinde van de krultang blijft koel, wat betekent dat je hem veilig vastpakt. De klem aan de krultang maakt het krullen makkelijker. Door deze klem kun je een lok vastpakken en daarna om de krultang heen draaien. Daarnaast heeft de krultang een automatische uitschakelfunctie, waardoor hij na verloop van tijd zelf uitschakelt als je deze vergeet uit te zetten.

Pluspunten
  • Met de 5 verschillende temperatuurinstellingen kun je de warmte precies afstemmen op je haartype. Deze krultang heeft een keramische coating, hierdoor bescherm je je haar beter tegen warmte. Op het display kun je de temperatuurinstelling lezen.

Minpunten
  • De krultang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuurstand moet instellen.

Veelgestelde vragen over de Braun Satin Hair 7 CU750.

De voordelen van de Braun Satin Hair 7 CU750. zijn:

Met de 5 verschillende temperatuurinstellingen kun je de warmte precies afstemmen op je haartype. Deze krultang heeft een keramische coating, hierdoor bescherm je je haar beter tegen warmte. Op het display kun je de temperatuurinstelling lezen.

.

De nadelen van de Braun Satin Hair 7 CU750. zijn:

De krultang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuurstand moet instellen.

.