1. Theragun
  2. Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

De Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand biedt een complete set voor diepgaande spiermassage. Je krijgt een compacte en krachtige massageapparaat waarmee je knopen en spanning in je spieren kunt losmaken. Het apparaat heeft 3 intensiteitsstanden waarmee je perfect je spieren kunt masseren. Met het brede ergonomische handvat kun je het apparaat gemakkelijk op lastige plekken houden. Gebruik het massageapparaat tot 150 minuten voordat je het op moet laden. Als je klaar bent met het masseren, stop je het apparaat in de meegeleverde opbergtas en plaats je het in de Theragun Mini Stand, zodat je het apparaat altijd klaar hebt als je het nodig hebt. Geniet van een diepgaande massage vanuit het comfort van je eigen huis of neem de Theragun Mini op reis om te genieten van de meest krachtige massage waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de houder kun je het massageapparaat veilig opbergen. Het apparaat heeft een maximale geluidssterkte van 68 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massagepistool. De massagegun is klein en licht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis.

Minpunten
  • Het apparaat heeft slechts één opzetstuk, waardoor je de vorm van de massagekop niet kiest.

Veelgestelde vragen over de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

De voordelen van de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. zijn:

Met de houder kun je het massageapparaat veilig opbergen. Het apparaat heeft een maximale geluidssterkte van 68 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massagepistool. De massagegun is klein en licht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis.

.

De nadelen van de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. zijn:

Het apparaat heeft slechts één opzetstuk, waardoor je de vorm van de massagekop niet kiest.

.