1. Braun
  2. Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330.

Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330.

Met de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330 creëer je niet alleen golvende lokken met veel volume, maar heb je ook nog eens veel controle over het kapsel wat je maakt. De krulborstel heeft 2 verschillende temperatuurstanden zodat je de hitte aan jouw haardikte kunt aanpassen. Met de 3 opzetstukken maak je je kapsel zo groot of klein als je wilt. Als je tevreden bent met je kapsel, klik je het opzetstuk voor meer volume op de borstel. De brede tanden op dit opzetstuk helpen je om de volume vanaf de haarwortels te creëren. Het handige aan de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330 is dat het snoer meedraait, waardoor je niet in de knoop komt. Bovendien is het snoer met een lengte van 2 meter extra lang, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Met deze krulborstel heb je de controle over je kapsel, waardoor je precies kunt maken wat je wilt.

Pluspunten
  • Met 3 opzetstukken creëer je gemakkelijk verschillende kapsels. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen door de hitte van de krulborstel. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels. Met 3 opzetstukken creëer je gemakkelijk verschillende kapsels. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen veroorzaakt door de hitte van de krulborstel. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels.

Minpunten
  • Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond. Je moet de borstel zelf draaien in je haar, want hij draait niet automatisch rond. De krulborstel schakelt niet automatisch uit als je hem niet gebruikt, zet hem dus zelf uit. De krulborstel schakelt niet automatisch uit als je hem niet gebruikt, zet hem dus zelf uit.

Veelgestelde vragen over de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330.

De voordelen van de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330. zijn:

Met 3 opzetstukken creëer je gemakkelijk verschillende kapsels. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen door de hitte van de krulborstel. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels. Met 3 opzetstukken creëer je gemakkelijk verschillende kapsels. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen veroorzaakt door de hitte van de krulborstel. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels.

.

De nadelen van de Braun Satin Hair 3 Airstyler AS330. zijn:

Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond. Je moet de borstel zelf draaien in je haar, want hij draait niet automatisch rond. De krulborstel schakelt niet automatisch uit als je hem niet gebruikt, zet hem dus zelf uit. De krulborstel schakelt niet automatisch uit als je hem niet gebruikt, zet hem dus zelf uit.

.