1. Babyliss
 2. BaByliss Super Smooth ST391E.

BaByliss Super Smooth ST391E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Super Smooth ST391E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Super Smooth ST391E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Super Smooth ST391E.

De BaByliss Super Smooth ST391E stijltang biedt een efficiënte en effectieve manier om je haar te stijlen. De extra lange platen zorgen ervoor dat je snel klaar bent en dat er meer haar in past. De temperatuur kan ingesteld worden tussen 140 en 235 graden Celsius. Dankzij de toermalijn keramische coating wordt de hitte gelijkmatig verdeeld over je haren en voorkom je haarbeschadiging. Daarnaast biedt de ionische technologie een mooie glans en voorkom je pluis. Na gebruik koelt de stijltang veilig af op de hittebestendige mat. De BaByliss Super Smooth ST391E stijltang heeft een veelzijdigheid aan functies en mogelijkheden. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen met de draaiknop op de handgreep. De platen zijn voorzien van een antistatische coating waardoor het stijlen makkelijker gaat en je haren niet gaan pluizen. Daarnaast is de stijltang voorzien van een cool tip waardoor de platen veilig afkoelen na gebruik. Bovendien heeft de stijltang een automatische uitschakeling, waardoor je geen risico loopt op oververhitting.

Pluspunten
 • De ION-technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt tijdens het stijlen

  .

  De platen zijn extra lang, zodat je meerdere lokken tegelijk mee kunt pakken

  .

  Je laat de stijltang veilig afkoelen op de hittebestendige mat.

Minpunten
 • De platen zijn keramisch gecoate, voor extra bescherming van het haar zijn volledige keramische platen een betere optie.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Super Smooth ST391E.

De voordelen van de BaByliss Super Smooth ST391E. zijn:

De ION-technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt tijdens het stijlen

.

De platen zijn extra lang, zodat je meerdere lokken tegelijk mee kunt pakken

.

Je laat de stijltang veilig afkoelen op de hittebestendige mat.

.

De nadelen van de BaByliss Super Smooth ST391E. zijn:

De platen zijn keramisch gecoate, voor extra bescherming van het haar zijn volledige keramische platen een betere optie.

.