1. Theragun
 2. Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Met de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White krijg je volledige verlichting tegen gezichtspijn. De Hot and Cold opzetstukken bieden je 3 verschillende koude en 3 warme standen, wat perfect is om je pijn te verlichten. Met het gezichtsmassage- en verzorgingsapparaat behandel je ook jouw huid. Je kunt het apparaat 8 verschillende manieren gebruiken, waaronder de microstroom behandeling in combinatie met de speciale meegeleverde gel voor een verstevigende werking. Met de reinigingsborstel maak je jouw huid schoon en je verminderd milde acne en rimpels rond de ogen met de led ringen. Daarnaast krijg je 3 verschillende kleine opzetstukken om percussie massagetherapie te geven. Kies hierbij uit 3 verschillende snelheden. Let op: dit apparaat is niet geschikt voor mensen met epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzingen voor gebruik. Met de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White heb je een krachtig en veelzijdig apparaat dat pijn, zwellingen en huidproblemen verlicht.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde Hot and Cold ringen verminder je zwellingen en pijn in je gezicht

  .

  Met het apparaat kun je spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen doen

  .

  Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

Minpunten
 • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de handleiding voor een veilige gebruik.

Veelgestelde vragen over de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

De voordelen van de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. zijn:

Met de meegeleverde Hot and Cold ringen verminder je zwellingen en pijn in je gezicht

.

Met het apparaat kun je spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen doen

.

Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

.

De nadelen van de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. zijn:

Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de handleiding voor een veilige gebruik.

.