1. Overig
  2. TriggerPoint Impact Percussion.

TriggerPoint Impact Percussion.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TriggerPoint Impact Percussion. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de TriggerPoint Impact Percussion. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de TriggerPoint Impact Percussion.

Gebruik de TriggerPoint Impact Percussion om je spieren te masseren voordat je gaat trainen of om je spieren te herstellen na je training. Het apparaat stimuleert je bloedsomloop door diepe klopmassage en bereidt je spieren hierdoor optimaal voor op een zware training. Met het lichte gewicht en het grote handvat kun je gemakkelijk je rug en schouders masseren. Kies uit de 4 verschillende intensiteitsstanden zodat je de massage kunt krijgen die het beste bij jouw spieren past. Als de Impact Percussion bijna leeg is, gebruik je eenvoudig de meegeleverde oplaadkabel om ervoor te zorgen dat je hem altijd kunt gebruiken als je hem nodig hebt. Geniet van een diepe massage die je spieren helpt herstellen en je klaarstoomt voor je volgende training!

Pluspunten
  • Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met het draadloze massageapparaat hoeft je niet altijd in de buurt van een stopcontact te zitten tijdens de behandeling.

Minpunten
  • De massagegun is met een gewicht van 1,9 kilogram vrij zwaar, waardoor je hem niet lang comfortabel kunt vasthouden.

Veelgestelde vragen over de TriggerPoint Impact Percussion.

De voordelen van de TriggerPoint Impact Percussion. zijn:

Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met het draadloze massageapparaat hoeft je niet altijd in de buurt van een stopcontact te zitten tijdens de behandeling.

.

De nadelen van de TriggerPoint Impact Percussion. zijn:

De massagegun is met een gewicht van 1,9 kilogram vrij zwaar, waardoor je hem niet lang comfortabel kunt vasthouden.

.