1. Theragun
  2. Therabody Smart Goggles.

Therabody Smart Goggles.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Therabody Smart Goggles. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Therabody Smart Goggles. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Therabody Smart Goggles.

Therabody Smart Goggles bieden je een diepgaande ontspanning. Door de verwarmende massagetechniek verlicht je spanningshoofdpijn, verlaag je jouw hartslag en bevorder je de doorbloeding in je gezicht. Je kunt kiezen uit 3 verschillende programma's, zoals focus en slaapverbetering, waarmee je jouw massage verder kunt personaliseren. Met 3 verschillende intensiteitsstanden, pas je de vibratie en warmte aan jouw wensen aan. Met bluetooth verbind je de bril met de Therabody app. Hier vind je geluidstherapie die jouw massage uitbreidt en je nog dieper tot rust brengt. De Therabody Smart Goggles is opvouwbaar en je kunt de bril gemakkelijk meenemen dankzij de meegeleverde opberghoes. Therabody Smart Goggles bieden je een ongekende ontspanning. De bril heeft een verwarmende massagetechniek, die je spanningshoofdpijn verlicht, je hartslag verlaagt en de doorbloeding in je gezicht bevordert. Met 3 verschillende vooraf ingestelde programma's kun je jouw massage verder personaliseren. Je kunt de vibratie en warmte aanpassen met 3 verschillende intensiteitsstanden. Met bluetooth verbind je de Smart Goggles met de Therabody app. Hier vind je geluidstherapie voor een uitgebreide massage. Dankzij het opvouwbare ontwerp kun je de bril gemakkelijk meenemen in de meegeleverde opberghoes. Geniet van een diepgaande ontspanning met de Therabody Smart Goggles.

Pluspunten
  • Dankzij de 3 verschillende massageprogramma's werk je aan verbeterde focus, meer ontspanning en diepere slaap. Je verbindt het apparaat met de Therabody-app en je vergroot je massage met geluidstherapie. Het massageapparaat is klein en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk meeneemt op reis.

Minpunten
  • Er wordt geen adapter meegeleverd waar je de oplaadkabel in kunt stoppen.

Veelgestelde vragen over de Therabody Smart Goggles.

De voordelen van de Therabody Smart Goggles. zijn:

Dankzij de 3 verschillende massageprogramma's werk je aan verbeterde focus, meer ontspanning en diepere slaap. Je verbindt het apparaat met de Therabody-app en je vergroot je massage met geluidstherapie. Het massageapparaat is klein en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk meeneemt op reis.

.

De nadelen van de Therabody Smart Goggles. zijn:

Er wordt geen adapter meegeleverd waar je de oplaadkabel in kunt stoppen.

.