1. Overig
  2. Beurer MG 180.

Beurer MG 180.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Beurer MG 180. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Beurer MG 180. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Beurer MG 180.

De Beurer MG 180 is de perfecte manier om je spieren te ontspannen. Met de 6 verschillende opzetstukken kun je ieder lichaamsdeel gericht behandelen. De krachtige motor met 3200 bewegingen per minuut zorgt ervoor dat je spieren kunnen ontspannen. Daarnaast zijn er 4 intensiteitsstanden om de massage aan te passen aan je specifieke behoeften. Je houdt de massage gun stevig vast dankzij het handzame ontwerp. Met de LED lampjes achterop het apparaat zie je precies hoe vol de accu is en welke intensiteit je gebruikt. Zo kun je zelf je massage instellen op een manier die specifiek is voor jouw lichaam.

Pluspunten
  • Er worden 6 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op uw spieren. Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaalt u zelf hoe stevig de massage is. Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massage geweer.

Minpunten
  • Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

Veelgestelde vragen over de Beurer MG 180.

De voordelen van de Beurer MG 180. zijn:

Er worden 6 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op uw spieren. Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaalt u zelf hoe stevig de massage is. Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massage geweer.

.

De nadelen van de Beurer MG 180. zijn:

Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

.