1. CHI
  2. CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU.

CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU.

De CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU is een veelzijdige krultang waarmee je eindeloos kunt variëren in kapsel. Dankzij de verwisselbare krulstaaf is het mogelijk om verschillende soorten krullen te creëren. De conische krulstaaf is perfect voor het maken van natuurlijke krullen en met de rechte krulstaaf maak je prachtige pijpenkrullen. De krultang beschikt over 5 verschillende temperatuurstanden, waardoor deze geschikt is voor alle haartypen. Je kunt kiezen tussen een temperatuur van 170°C tot 215°C. Zo kan je de laagste stand gebruiken bij dun en fijn haar en de hoogste stand bij dik en stug haar. Mocht je de krultang vergeten uit te zetten, geen paniek; de krultang schakelt zichzelf na 60 minuten automatisch uit.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 opzetstukken heb je slechts één krultang nodig om je haar op verschillende manieren te krullen. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. De ionische technologie zorgt ervoor dat jouw haarschubben zich sluiten zodat je haar minder pluist.

Minpunten
  • Deze krultang heeft geen toetsenvergrendeling, waardoor er een risico is dat de temperatuur tijdens het krullen zal schommelen.

Veelgestelde vragen over de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU.

De voordelen van de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU. zijn:

Dankzij de 2 opzetstukken heb je slechts één krultang nodig om je haar op verschillende manieren te krullen. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. De ionische technologie zorgt ervoor dat jouw haarschubben zich sluiten zodat je haar minder pluist.

.

De nadelen van de CHI 2-in-1 Ceramic & Titanium GF8482EU. zijn:

Deze krultang heeft geen toetsenvergrendeling, waardoor er een risico is dat de temperatuur tijdens het krullen zal schommelen.

.