1. Remington
  2. Remington D2400.

Remington D2400.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington D2400. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington D2400. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington D2400.

De Remington D2400 is de perfecte föhn voor als je veel reist. Hij is compact van formaat en zeer licht, zo heb je nooit last van lamme armen tijdens het drogen van je haar. Ondanks zijn formaat heeft hij toch 2 warmte- en 2 blaasstanden, waardoor je eenvoudig je haar kunt stylen. De Remington D2400 is uitgerust met een speciale blaasmond, waardoor je je haar mooi kunt modelleren. Na gebruik klap je de föhn in en neem je hem mee naar je volgende bestemming. De Remington D2400 is de perfecte föhn om mee te nemen op reis.

Pluspunten
  • Dankzij het relatief kleine formaat van deze föhn kun je het ook makkelijk meenemen op reis. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de blaaskracht richt en zo specifieke delen van je haar in model kunt brengen. Met de 2 temperatuurstanden en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar precies afstemmen op jouw behoeften.

Minpunten
  • Deze föhn heeft geen koudestand, waardoor het haar niet gefixeerd kan worden

    .

    Deze föhn is minder geschikt voor het drogen van krullen omdat er geen diffuser bij is.

Veelgestelde vragen over de Remington D2400.

De voordelen van de Remington D2400. zijn:

Dankzij het relatief kleine formaat van deze föhn kun je het ook makkelijk meenemen op reis. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de blaaskracht richt en zo specifieke delen van je haar in model kunt brengen. Met de 2 temperatuurstanden en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar precies afstemmen op jouw behoeften.

.

De nadelen van de Remington D2400. zijn:

Deze föhn heeft geen koudestand, waardoor het haar niet gefixeerd kan worden

.

Deze föhn is minder geschikt voor het drogen van krullen omdat er geen diffuser bij is.

.