1. Theragun
 2. Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Met Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black kun je zwellingen en pijn verminderen in je gezicht. Dankzij de 3 koude en 3 warme standen met de Hot and Cold opzetstukken kun je deze verlichting creëren. Bovendien kun je het apparaat gebruiken op 8 verschillende manieren, waaronder microstroom behandeling met de speciale gel voor het verstevigen van je huid en led ringen voor het verminderen van milde acne en rimpels rond de ogen. Daarnaast kun je jouw huid reinigen met de reinigingsborstel en een percussie massagetherapie uitvoeren met de 3 kleine opzetstukken. Kies hierbij uit 3 snelheden. Vergeet niet dat het apparaat niet geschikt is voor mensen met epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzingen voor gebruik. Met Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black ervaar je verlichting bij zwellingen en pijn, je ontspant spieren en je verbeter de huid met het gezichtsmassage- en verzorgingsapparaat.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde Hot and Cold ringen verminder je zwellingen en pijn in je gezicht

  .

  Met dit apparaat kun je spiermassages, gezichtsreinigingen en huidverbeteringen uitvoeren

  .

  Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

Minpunten
 • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees van tevoren de gebruiksaanwijzing om veilig gebruik te garanderen.

Veelgestelde vragen over de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

De voordelen van de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. zijn:

Met de meegeleverde Hot and Cold ringen verminder je zwellingen en pijn in je gezicht

.

Met dit apparaat kun je spiermassages, gezichtsreinigingen en huidverbeteringen uitvoeren

.

Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

.

De nadelen van de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. zijn:

Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees van tevoren de gebruiksaanwijzing om veilig gebruik te garanderen.

.