1. Rowenta
  2. Rowenta Pro Expert CV8830.

Rowenta Pro Expert CV8830.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta Pro Expert CV8830. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta Pro Expert CV8830. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Rowenta Pro Expert CV8830.

De Rowenta Pro Expert CV8830 is een haardroger die je haar snel en eenvoudig droogföhnt. Door de krachtige Pro AC motor heeft de föhn een vermogen van 2000 watt. Met een luchtstroom tot wel 126 kilometer per uur heb je de volledige controle over je haarstijl. De ionische booster zorgt voor minder statische elektriciteit, waardoor je haar zijdezacht en stralend wordt. De temperatuur en snelheid zijn te regelen, zodat je deze aanpast aan je eigen wensen. Met de koude functie kan je je haar fixeren voor een langdurig resultaat. Bovendien wordt er een 6 millimeter blaasmond meegeleverd, alsook een diffuser waarmee je krullen en extra volume kan creëren. Kortom, met de Rowenta Pro Expert CV8830 maak je een professionele styling in een oogwenk.

Pluspunten
  • De ION-technologie zorgt ervoor dat je haar tijdens het föhnen niet statisch of pluizig wordt. De föhn is voorzien van een koude blaasstand, hiermee kun je je haar fixeren, zodat het langer in model blijft. Met de 3 temperatuurstanden en 3 blaasstanden kun je het drogen van je haar exact afstemmen op jouw behoeften/haartype.

Minpunten
  • De föhn heeft geen temperatuurbooster om tijdelijk de temperatuur van de föhn te verhogen voor lastige lokken

    .

    Je krijgt geen etui mee om de föhn en alle accessoires op te bergen of mee te nemen tijdens reizen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta Pro Expert CV8830.

De voordelen van de Rowenta Pro Expert CV8830. zijn:

De ION-technologie zorgt ervoor dat je haar tijdens het föhnen niet statisch of pluizig wordt. De föhn is voorzien van een koude blaasstand, hiermee kun je je haar fixeren, zodat het langer in model blijft. Met de 3 temperatuurstanden en 3 blaasstanden kun je het drogen van je haar exact afstemmen op jouw behoeften/haartype.

.

De nadelen van de Rowenta Pro Expert CV8830. zijn:

De föhn heeft geen temperatuurbooster om tijdelijk de temperatuur van de föhn te verhogen voor lastige lokken

.

Je krijgt geen etui mee om de föhn en alle accessoires op te bergen of mee te nemen tijdens reizen.

.