1. Babyliss
  2. BaByliss Curl & Wave Trio MS750E.

BaByliss Curl & Wave Trio MS750E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E.

Met de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E heb je de mogelijkheid om verschillende prachtige haarstijlen te creëren. De triopack bestaat uit 3 opzetstukken die je kunt gebruiken voor het maken van krullen, golven of een strand look. De opzetstukken zijn voorzien van een keramische coating waardoor je haar minder snel beschadigd. De krultang heeft een minimum temperatuur van 180 graden Celsius, waardoor deze ook geschikt is voor beschadigd haar. Bovendien heeft de krultang een ionische technologie die statisch of pluizend haar voorkomt tijdens het krullen. In het pakket zitten ook 2 handige accessoires, namelijk een hittebestendige handschoen en een hittebestendige mat. Zo kun je veilig en comfortabel met de krultang werken.

Pluspunten
  • Dankzij de 3 opzetstukken heb je slechts één apparaat nodig om je haar op verschillende manieren te krullen. Deze krultang heeft een keramische coating, waardoor het risico op beschadiging van je haar kleiner is. Je beschermt je handen tegen de hitte van de krultang met de hittebestendige handschoen.

Minpunten
  • De krulstaaf is keramisch gecoat, voor extra bescherming van het haar is een volledige keramische krulstaaf een beter alternatief.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E.

De voordelen van de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E. zijn:

Dankzij de 3 opzetstukken heb je slechts één apparaat nodig om je haar op verschillende manieren te krullen. Deze krultang heeft een keramische coating, waardoor het risico op beschadiging van je haar kleiner is. Je beschermt je handen tegen de hitte van de krultang met de hittebestendige handschoen.

.

De nadelen van de BaByliss Curl & Wave Trio MS750E. zijn:

De krulstaaf is keramisch gecoat, voor extra bescherming van het haar is een volledige keramische krulstaaf een beter alternatief.

.