1. Babyliss
 2. BaByliss 9003U Draadloos.

BaByliss 9003U Draadloos.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss 9003U Draadloos. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss 9003U Draadloos. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss 9003U Draadloos.

Met de BaByliss 9003U Draadloos creëer jij in een handomdraai jouw favoriete kapsel, zonder dat je daar een stopcontact voor nodig hebt. Deze draadloze warmteborstel is voorzien van 3 temperatuurstanden, namelijk 160, 170 of 180 graden Celsius. Dankzij de borstelpinnen wordt de warmte gelijkmatig over je haar verdeeld, waardoor je haarbeschadiging door oververhitting voorkomt. De accu gaat ongeveer 40 minuten mee en is in 3 uur weer volledig opgeladen. Een handige oplaadindicator geeft met lampjes aan zodra de accu vol is. De warmteborstel wordt warm, maar blaast geen lucht zoals een föhn. Het is daarom verstandig om jouw haar eerst goed te drogen voordat je de warmteborstel inzet. Gebruik de warmteborstel om een mooie slag of lichte krul te creëren en geniet van een stijlvol kapsel, zonder gedoe.

Pluspunten
 • De warmteborstel is draadloos, dus je hebt volledige bewegingsvrijheid

  .

  De warmteborstel wordt beschermd meegenomen onderweg in het handige opbergetui

  .

  Als je de krultang 10 minuten niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit.

Minpunten
 • Deze warmteborstel blaast geen lucht en is dus geen föhnborstel, daarom is het niet geschikt om op nat haar te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de BaByliss 9003U Draadloos.

De voordelen van de BaByliss 9003U Draadloos. zijn:

De warmteborstel is draadloos, dus je hebt volledige bewegingsvrijheid

.

De warmteborstel wordt beschermd meegenomen onderweg in het handige opbergetui

.

Als je de krultang 10 minuten niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit.

.

De nadelen van de BaByliss 9003U Draadloos. zijn:

Deze warmteborstel blaast geen lucht en is dus geen föhnborstel, daarom is het niet geschikt om op nat haar te gebruiken.

.