1. Braun
  2. Braun HD 780.

Braun HD 780.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Braun HD 780. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Braun HD 780. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Braun HD 780.

Met de Braun HD 780 kun je je haar precies zo drogen als je wenst. De föhn heeft 4 temperatuurstanden en 2 blaasstanden waarmee je zelf de temperatuur en snelheid van de luchtstroom kunt bepalen. Kies je voor de koude blaasstand dan zorgt de ionische technologie ervoor dat je haar glanst en lang in model blijft. Daarnaast is de HD 780 eenvoudig op te hangen aan de handige ophanglus. Zo is de föhn altijd opgeruimd en makkelijk binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met de 4 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stel je het drogen van je haar precies in voor je behoeften. De ionische technologie voorkomt dat je haar statisch of pluizig wordt door het föhnen. Deze föhn heeft een koude blaasstand, waarmee je je haar fixeert zodat het langer in model blijft.

Minpunten
  • Het snoer van de föhn is met 1,7 meter relatief kort, dus je hebt minder bewegingsvrijheid dan bij andere föhns in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Braun HD 780.

De voordelen van de Braun HD 780. zijn:

Met de 4 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stel je het drogen van je haar precies in voor je behoeften. De ionische technologie voorkomt dat je haar statisch of pluizig wordt door het föhnen. Deze föhn heeft een koude blaasstand, waarmee je je haar fixeert zodat het langer in model blijft.

.

De nadelen van de Braun HD 780. zijn:

Het snoer van de föhn is met 1,7 meter relatief kort, dus je hebt minder bewegingsvrijheid dan bij andere föhns in dezelfde prijsklasse.

.