1. Braun
  2. Braun HD 580.

Braun HD 580.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Braun HD 580. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Braun HD 580. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Braun HD 580.

De Braun HD 580 is een föhn die zorgt voor tijdbesparing. Met het vermogen van 2500 Watt en de infraroodtechnologie droog je je haar sneller dan ooit. Deze technologie verdeelt de warmte gelijkmatig over je haar, waardoor je haar niet alleen sneller droogt, maar daarnaast ook gezonder blijft. Daarnaast biedt de föhn ook een oplossing voor statisch haar. Dankzij de ionische technologie wordt de natuurlijke vochtbalans hersteld en voorkom je dat je haar pluizig wordt. Als je je haar eenmaal in model hebt gebracht, kun je met de koude blaasstand het kapsel fixeren, zodat je haar langer in model blijft. Je maakt met deze föhn dus zowel tijd als moeite als je je haar wilt stylen.

Pluspunten
  • Met de 3 temperatuurinstellingen en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar precies afstemmen op jouw behoeften

    .

    Dankzij het krachtige vermogen van 2.500 watt is je haar snel droog.

Minpunten
  • Een DC-motor gaat korter mee dan een duurzame AC-motor. Deze föhn is minder geschikt om krullen te drogen, aangezien er geen diffuser bij wordt geleverd.

Veelgestelde vragen over de Braun HD 580.

De voordelen van de Braun HD 580. zijn:

Met de 3 temperatuurinstellingen en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar precies afstemmen op jouw behoeften

.

Dankzij het krachtige vermogen van 2.500 watt is je haar snel droog.

.

De nadelen van de Braun HD 580. zijn:

Een DC-motor gaat korter mee dan een duurzame AC-motor. Deze föhn is minder geschikt om krullen te drogen, aangezien er geen diffuser bij wordt geleverd.

.