1. Remington
 2. Remington D5216.

Remington D5216.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington D5216. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington D5216. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington D5216.

De Remington D5216 föhn is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige haardroger die hun haar snel droogt. De luchtstroom die de haardroger produceert is 85 kilometer per uur, waardoor je haar binnen een mum van tijd droog is. Het apparaat komt met verschillende opties, waaronder twee blaasstanden, drie warmtestanden en een afkoelstand. Hiermee kun je gemakkelijk de luchtsnelheid en temperatuur aanpassen. De diffuser die bij de Remington D5216 meegeleverd wordt, zorgt voor het creëren van extra volume en de koele uitblaaslucht zorgt voor het stylen van je haar. Bovendien zorgt de Shine Therapy van Remington voor glanzend en pluisvrij haar, dankzij de extra ionen die het apparaat afgeeft.

Pluspunten
 • De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het föhnen

  .

  Dankzij het krachtige vermogen van 2300 watt is jouw haar snel droog

  .

  Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stel je het drogen van je haar precies af op jouw behoeften en haartype.

Minpunten
 • Deze föhn heeft geen draaikabel, dus je hebt minder vrijheid van beweging. Je krijgt geen etui om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen op reis.

Veelgestelde vragen over de Remington D5216.

De voordelen van de Remington D5216. zijn:

De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het föhnen

.

Dankzij het krachtige vermogen van 2300 watt is jouw haar snel droog

.

Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stel je het drogen van je haar precies af op jouw behoeften en haartype.

.

De nadelen van de Remington D5216. zijn:

Deze föhn heeft geen draaikabel, dus je hebt minder vrijheid van beweging. Je krijgt geen etui om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen op reis.

.