1. Theragun
  2. Theragun Elite Black.

Theragun Elite Black.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Theragun Elite Black. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Theragun Elite Black. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Theragun Elite Black.

Met de Theragun Elite massagegun kun je je spieren comfortabel en ontspannen masseren. Het apparaat is voorzien van een LCD-scherm en een krachtig motorblok dat een maximale kracht van 20 kilogram levert. Het apparaat heeft ook verschillende massagekoppen, waardoor je altijd de massage krijgt die je spieren nodig hebben. De Theragun Elite Black heeft een zwarte, stijlvolle afwerking en het apparaat is uitgerust met een speciale Bluetooth-functie, waarmee je verbinding kunt maken met de Therabody-app. Met deze app kun je je trainingsactiviteiten monitoren, je spiergroei bijhouden en verschillende massageprogramma's krijgen. Het apparaat is ook extreem stil, waardoor je je spieren op een comfortabele manier kunt masseren. Als je klaar bent met je massage, kun je de Theragun Elite eenvoudig opbergen in de meegeleverde opbergkoffer.

Pluspunten
  • Je verbindt het apparaat met de Therabody app voor extra begeleiding tijdens de massage. Met een blokkeerkracht van 20 kilogram leg je veel druk op je spieren zonder dat de massage gun snelheid verliest. Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is.

Minpunten
  • De massagekop is niet verstelbaar, waardoor je moeilijk bereikbare plekken zoals je rug en schouders minder goed worden bereikt.

Veelgestelde vragen over de Theragun Elite Black.

De voordelen van de Theragun Elite Black. zijn:

Je verbindt het apparaat met de Therabody app voor extra begeleiding tijdens de massage. Met een blokkeerkracht van 20 kilogram leg je veel druk op je spieren zonder dat de massage gun snelheid verliest. Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is.

.

De nadelen van de Theragun Elite Black. zijn:

De massagekop is niet verstelbaar, waardoor je moeilijk bereikbare plekken zoals je rug en schouders minder goed worden bereikt.

.