1. Overig
  2. Beurer MG 185.

Beurer MG 185.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Beurer MG 185. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Beurer MG 185. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Beurer MG 185.

Met de Beurer MG 185 geniet je van een professionele massage. Dankzij de 24 kilogram blokkeerkracht masseer je extra diep en in alle hoeken. De 9 intensiteitsstanden geven je de mogelijkheid om de kracht van de massage aan te passen. Met de 5 meegeleverde opzetstukken richt je jouw massage op specifieke spiergroepen. Bovendien pas je de instellingen aan via het touchscreen. Ga je naar de sportschool? Geen probleem, want het handmassageapparaat is tot 5,5 uur na één keer opladen te gebruiken. Geniet van een diepe, professionele massage met de Beurer MG 185.

Pluspunten
  • Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren. Dankzij de 9 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met een blokkeerkracht van 24 kilogram zet je veel druk op je spieren zonder dat de massagegun snelheid verliest. Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren. Dankzij de 9 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met een blokkeerkracht van 24 kilogram zet je veel druk op je spieren zonder dat de massagegun snelheid verliest.

Minpunten
  • Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

Veelgestelde vragen over de Beurer MG 185.

De voordelen van de Beurer MG 185. zijn:

Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren. Dankzij de 9 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met een blokkeerkracht van 24 kilogram zet je veel druk op je spieren zonder dat de massagegun snelheid verliest. Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren. Dankzij de 9 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe stevig de massage is. Met een blokkeerkracht van 24 kilogram zet je veel druk op je spieren zonder dat de massagegun snelheid verliest.

.

De nadelen van de Beurer MG 185. zijn:

Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

.