1. CHI
  2. CHI G2 Ceramic & Titanium.

CHI G2 Ceramic & Titanium.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de CHI G2 Ceramic & Titanium. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de CHI G2 Ceramic & Titanium. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de CHI G2 Ceramic & Titanium.

De CHI G2 Ceramic & Titanium heeft een slimme, ergonomische vorm waardoor je hem makkelijk kunt vasthouden en beter kunt stijlen. De speciale keramische coating op de platen maakt het stijlen van je haar minder schadelijk en beschermt je haar tegen oververhitting. Bovendien glijdt de stijltang door je haar zonder te plukken of te trekken. De CHI G2 Ceramic & Titanium heeft een aan/uit knop met led-indicatie om je te laten weten dat de stijltang aan staat. Daarnaast is de stijltang voorzien van een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Zo schakelt de stijltang na 60 minuten automatisch uit als je hem per ongeluk zou vergeten uit te schakelen. Met deze stijltang kun je met een gerust hart je haar stijlen én het wordt een stuk makkelijker om je haren in model te brengen.

Pluspunten
  • De volledig keramische platen van deze stijltang beschermen je haar tegen beschadiging door de hitte. De stijltang beschikt over 27 verschillende temperatuurstanden, dus je stemt de hitte precies af op jouw haartype. Op de display lees je precies af op welke temperatuurstand de stijltang is ingesteld.

Minpunten
  • De stijltang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuurstand moet instellen.

Veelgestelde vragen over de CHI G2 Ceramic & Titanium.

De voordelen van de CHI G2 Ceramic & Titanium. zijn:

De volledig keramische platen van deze stijltang beschermen je haar tegen beschadiging door de hitte. De stijltang beschikt over 27 verschillende temperatuurstanden, dus je stemt de hitte precies af op jouw haartype. Op de display lees je precies af op welke temperatuurstand de stijltang is ingesteld.

.

De nadelen van de CHI G2 Ceramic & Titanium. zijn:

De stijltang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuurstand moet instellen.

.