1. Theragun
  2. Theragun Pro

Theragun Pro

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Theragun Pro en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Theragun Pro en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Theragun Pro

Met de Theragun Pro krijg je een intensief massageapparaat dat je stijve spieren losmaakt. De massagekop heeft een maximale kracht van 30 kilogram en maakt gebruik van een snelle vibratiemassage, waardoor je diep in de spieren komt. Met de 4 intensiteitsstanden die je eenvoudig via de Therabody app selecteert, krijg je altijd de massage die je nodig hebt. De verstelbare massagekop maakt het gemakkelijk om ook de lastige plekken, zoals je rug en schouders, te bereiken. Na gebruik kun je de Theragun Pro gemakkelijk opbergen in de meegeleverde opbergtas. Zo houd je het apparaat stofvrij en is het eenvoudig mee te nemen naar de sportschool. De batterij van de Theragun Pro gaat tot wel 150 minuten mee, waardoor je voldoende tijd hebt om je hele lichaam te masseren. Je kunt het apparaat ook eenvoudig opladen met de meegeleverde USB-kabel. Zo kun je het apparaat eenvoudig bijladen en bent je klaar voor de volgende training.

Pluspunten
  • Met een blokkeerkracht van 30 kilogram kun je veel druk zetten op je spieren zonder dat de massage gun snelheid verliest. Je verbindt het apparaat met de Therabody App voor extra begeleiding tijdens de massage. De massagekop is verstelbaar, dus je kunt gemakkelijk plekken zoals je rug en schouders bereiken.

Minpunten
  • De massage is zeer krachtig, waardoor het voor sommige mensen als pijnlijk ervaren kan worden

    .

    Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 71 decibel, wat luider is dan het gemiddelde massagepistool.

Veelgestelde vragen over de Theragun Pro

De voordelen van de Theragun Pro zijn:

Met een blokkeerkracht van 30 kilogram kun je veel druk zetten op je spieren zonder dat de massage gun snelheid verliest. Je verbindt het apparaat met de Therabody App voor extra begeleiding tijdens de massage. De massagekop is verstelbaar, dus je kunt gemakkelijk plekken zoals je rug en schouders bereiken.

.

De nadelen van de Theragun Pro zijn:

De massage is zeer krachtig, waardoor het voor sommige mensen als pijnlijk ervaren kan worden

.

Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 71 decibel, wat luider is dan het gemiddelde massagepistool.

.