1. Rowenta
  2. Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L.

Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L.

Met de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L kun je je haar in no time droog föhnen. De haardroger heeft een efficiënt energieverbruik. Bovendien beschermt de föhn je haar tegen schadelijke hitte met de Thermo Control functie. Hierdoor blijft je haar er gezond en stralend uitzien. De temperatuur en snelheid stel je makkelijk in en zo kun je je haar precies zo stylen zoals je wilt met de dunne concentrator. Met de koude luchtstoot maak je je styling compleet en zit je haar de hele dag goed. Met de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L heb je een professionele föhn voor thuis. Het apparaat heeft een modern design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het handvat is voorzien van een antislip coating, waardoor je de föhn gemakkelijk vasthoudt. De föhn heeft een vermogen van 2200 watt en is voorzien van een verstelbare kabel met een lengte van 2.5 meter. Zo kun je de haardroger gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Pluspunten
  • Deze föhn heeft een koude blaasstand, waarmee je het haar kan fixeren zodat het langer in model blijft. Dankzij het krachtige vermogen van 2100 watt is je haar snel droog. Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar perfect afstemmen op jouw wensen/haartype.

Minpunten
  • De föhn heeft geen ionische technologie, waardoor je haar na het föhnen statisch kan worden

    .

    Een DC-motor gaat minder lang mee dan een duurzame AC-motor.

Veelgestelde vragen over de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L.

De voordelen van de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L. zijn:

Deze föhn heeft een koude blaasstand, waarmee je het haar kan fixeren zodat het langer in model blijft. Dankzij het krachtige vermogen van 2100 watt is je haar snel droog. Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden kun je het drogen van je haar perfect afstemmen op jouw wensen/haartype.

.

De nadelen van de Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry CV581L. zijn:

De föhn heeft geen ionische technologie, waardoor je haar na het föhnen statisch kan worden

.

Een DC-motor gaat minder lang mee dan een duurzame AC-motor.

.