1. Babyliss
 2. BaByliss AS82E Shape & Smooth.

BaByliss AS82E Shape & Smooth.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss AS82E Shape & Smooth. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss AS82E Shape & Smooth. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss AS82E Shape & Smooth.

De BaByliss AS82E Shape & Smooth maakt het in model brengen van je haar eenvoudig. De opzetborstel is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de grote borstel is geschikt voor lang haar en de kleine borstel voor kort tot halflang haar. De föhnborstel heeft twee warme blaasstanden die jouw haar helpen in model te brengen. Met de koude blaasstand kun je je kapsel fixeren, zodat het langer in model blijft. Het enige wat jij hoeft te doen is de borstel door je haar draaien. Geen gedoe met een haardroger en een ronde borstel meer, de BaByliss AS82E Shape & Smooth maakt het je makkelijk. De BaByliss AS82E Shape & Smooth is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een perfect resultaat. Met de twee warme blaasstanden kun je verschillende stijlen creëren en je kapsel vervolgens fixeren met de koude blaasstand. De opzetborstel is verkrijgbaar in twee maten voor verschillende haarlengtes. Maak het je makkelijk en creëer je favoriete look met de BaByliss AS82E Shape & Smooth, voor een perfecte styling elke dag.

Pluspunten
 • Met een diameter van 20 millimeter is deze krulborstel ook geschikt voor korter haar dat tot boven de schouders valt

  .

  De roterende stekker komt niet in de weg tijdens het stylen

  .

  De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de hitte van de krulborstel.

Minpunten
 • Voor het snel drogen van je haar heb je een traditionele föhn nodig. Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond. Voor het snel drogen van je haar heb je een traditionele föhn nodig. Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond.

Veelgestelde vragen over de BaByliss AS82E Shape & Smooth.

De voordelen van de BaByliss AS82E Shape & Smooth. zijn:

Met een diameter van 20 millimeter is deze krulborstel ook geschikt voor korter haar dat tot boven de schouders valt

.

De roterende stekker komt niet in de weg tijdens het stylen

.

De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de hitte van de krulborstel.

.

De nadelen van de BaByliss AS82E Shape & Smooth. zijn:

Voor het snel drogen van je haar heb je een traditionele föhn nodig. Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond. Voor het snel drogen van je haar heb je een traditionele föhn nodig. Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond.

.