1. Babyliss
  2. BaByliss Perfect Finish AS126E.

BaByliss Perfect Finish AS126E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Perfect Finish AS126E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Perfect Finish AS126E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Perfect Finish AS126E.

Met de BaByliss Perfect Finish AS126E haal je een krachtig apparaat in huis. De toestel verspreidt de warmte gelijkmatig over je haar, waardoor je een perfect eindresultaat krijgt. Ook is er een ionische anti-frizz functie die ervoor zorgt dat je haar glans en gladheid behoudt. In de verpakking vind je 4 verschillende opzetstukken, waarmee je precies de stijl krijgt die je wilt. Je kunt je haar drogen met de blaasmond, volume en slag creëren met de grote ronde borstel en je pony afwerken met de kleine borstel. Daarnaast heb je het keramische stijl opzetstuk, dat ideaal is voor het creëren van volume bij kroeshaar. Met het lange snoer van 2,2 meter heb je genoeg bewegingsruimte om je haar in model te doen. Zodra je de BaByliss Perfect Finish AS126E in huis hebt, ben jij klaar om je haarstijl in een handomdraai te veranderen.

Pluspunten
  • De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar voor een mooie afloop. De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de warmte van de krultang. Met het 2.2 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar stappen zetten tijdens het stylen.

Minpunten
  • Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond

    .

    Je hebt een reguliere föhn nodig voor het snel drogen van je haar.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Perfect Finish AS126E.

De voordelen van de BaByliss Perfect Finish AS126E. zijn:

De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar voor een mooie afloop. De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de warmte van de krultang. Met het 2.2 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar stappen zetten tijdens het stylen.

.

De nadelen van de BaByliss Perfect Finish AS126E. zijn:

Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond

.

Je hebt een reguliere föhn nodig voor het snel drogen van je haar.

.