1. Babyliss
  2. BaByliss Cordless Waver 9004U.

BaByliss Cordless Waver 9004U.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Cordless Waver 9004U. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Cordless Waver 9004U. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Cordless Waver 9004U.

De BaByliss Cordless Waver 9004U maakt het gemakkelijk om overal te stylen, want je bent niet meer afhankelijk van een stopcontact. Met een accuduur van 40 minuten en een oplaadtijd van 3 uur, profiteer je optimaal van de draadloze technologie. Je kiest uit 3 verschillende temperatuurstanden, variërend van 160 tot 180 graden Celsius. Via de led verlichting zie je direct welke stand je gekozen hebt. De keramische coating zorgt voor minimale schade aan je haar en met een minimum temperatuur van 160 graden Celsius is de tang ook geschikt voor als je al beschadigd haar hebt. Na gebruik kun je de tang makkelijk opbergen in de meegeleverde etui. Kortom, de BaByliss Cordless Waver 9004U is de perfecte stylingpartner voor al je creatieve kapsels.

Pluspunten
  • Deze wafeltang is draadloos, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. De keramische coating zorgt ervoor dat er een lager risico is op beschadiging van je haar. Aangezien de minimale temperatuur 160 graden Celsius is, is deze wafeltang ook geschikt voor dun en beschadigd haar.

Minpunten
  • De wafeltang is met keramiek gecoat voor extra bescherming van het haar

    .

    Een volledig keramische wafeltang is een betere optie.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Cordless Waver 9004U.

De voordelen van de BaByliss Cordless Waver 9004U. zijn:

Deze wafeltang is draadloos, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. De keramische coating zorgt ervoor dat er een lager risico is op beschadiging van je haar. Aangezien de minimale temperatuur 160 graden Celsius is, is deze wafeltang ook geschikt voor dun en beschadigd haar.

.

De nadelen van de BaByliss Cordless Waver 9004U. zijn:

De wafeltang is met keramiek gecoat voor extra bescherming van het haar

.

Een volledig keramische wafeltang is een betere optie.

.