1. Babyliss
  2. BaByliss MS22E.

BaByliss MS22E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss MS22E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss MS22E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss MS22E.

Met de Babyliss MS22E krijg je een compleet systeem dat zorgt voor de perfecte stijl. De set bevat niet alleen de krultang, wafeltang en stijltang, maar ook verschillende accessoires waarmee je het stijlen gemakkelijker kan maken. Denk bijvoorbeeld aan de opzetspiraal en opzetborstel voor het maken van krullen. Daarnaast krijg je haarspeldjes meegeleverd, zodat je jouw kapsel af kunt maken. De Babyliss MS22E is speciaal ontworpen voor een veilig en gemakkelijk gebruik. Deze styling set heeft namelijk verschillende veiligheidsfuncties ingebouwd, zoals een automatische uitschakeling en anti-verbrandingsbescherming. Dit zorgt ervoor dat je de styling set met een gerust hart kunt gebruiken. Bovendien is de Babyliss MS22E gemakkelijk mee te nemen, dus je neemt hem overal mee naartoe.

Pluspunten
  • Je gaat elke dag voor een ander kapsel dankzij de verschillende opzetstukken. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadiging door de hoge temperatuur.

Minpunten
  • Met één temperatuurinstelling van 170°C is deze multi styler minder geschikt voor fijn en beschadigd haar. De platen van deze multi styler zijn niet volledig keramisch, waardoor je haar minder goed beschermd is tegen de warmte dan met volledig keramische platen.

Veelgestelde vragen over de BaByliss MS22E.

De voordelen van de BaByliss MS22E. zijn:

Je gaat elke dag voor een ander kapsel dankzij de verschillende opzetstukken. De keramische coating beschermt je haar tegen beschadiging door de hoge temperatuur.

.

De nadelen van de BaByliss MS22E. zijn:

Met één temperatuurinstelling van 170°C is deze multi styler minder geschikt voor fijn en beschadigd haar. De platen van deze multi styler zijn niet volledig keramisch, waardoor je haar minder goed beschermd is tegen de warmte dan met volledig keramische platen.

.