1. Overig
  2. BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm.

BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm.

Met de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm, droog je jouw haren in no-time. De hoge luchtstroom en de keramische technologie van de föhn zorgen ervoor dat je haren gedroogd worden zonder dat ze uitdrogen. De ingebouwde ionisator zorgt ervoor dat de lucht vrij is van statische elektriciteit, waardoor je haren er weer glanzend, zacht en gezond uitzien. De Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm is speciaal ontworpen voor het föhnen en stylen van je haren. De kam is gemaakt van keramisch materiaal met een antistatisch effect, waardoor je haren minder snel uitdrogen. De kam heeft een speciale flexibele drukknop, waarmee je gemakkelijk de kam vastklemt in het haar. De kam is ook voorzien van een geïntegreerd kammenventilator, waardoor je haren sneller droogt. De kam is ideaal voor mensen met kort tot middellang haar.

Pluspunten
  • Met deze combinatie droog je jouw haren en breng je het direct in model. Met deze combinatie kun je je haar drogen en tegelijkertijd stylen. De AC-motor van de föhn heeft een langere levensduur dan een DC-motor. De AC-motor van de föhn heeft meer levensduur dan de DC-motor. De keramische coating van de borstel zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld tijdens het föhnen. De keramische coating van de borstel zorgt ervoor dat de warmte tijdens het föhnen gelijkmatig wordt verdeeld.

Minpunten
  • Je ontvangt geen etui om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen tijdens reizen

    .

    Met een diameter van 32 millimeter is de borstel minder geschikt voor kort haar.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm.

De voordelen van de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm. zijn:

Met deze combinatie droog je jouw haren en breng je het direct in model. Met deze combinatie kun je je haar drogen en tegelijkertijd stylen. De AC-motor van de föhn heeft een langere levensduur dan een DC-motor. De AC-motor van de föhn heeft meer levensduur dan de DC-motor. De keramische coating van de borstel zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld tijdens het föhnen. De keramische coating van de borstel zorgt ervoor dat de warmte tijdens het föhnen gelijkmatig wordt verdeeld.

.

De nadelen van de BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE + Max Pro Ceramic Radial Brush - 32 mm. zijn:

Je ontvangt geen etui om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen tijdens reizen

.

Met een diameter van 32 millimeter is de borstel minder geschikt voor kort haar.

.