1. Babyliss
  2. BaByliss Quartz Conical C454E.

BaByliss Quartz Conical C454E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Quartz Conical C454E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Quartz Conical C454E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Quartz Conical C454E.

Met de BaByliss Quartz Conical C454E creëer je een prachtige, natuurlijke bos met krullen. Deze conische krultang heeft een diameter van 13 tot 25 millimeter, waardoor elke krul een ander formaat heeft. De temperatuurinstellingen variëren van 140°C tot 210°C. Kies voor de lage stand als je dun en beschadigd haar hebt en voor de hoge stand als je dik haar hebt. Het quartz-keramische coating zorgt ervoor dat de krultang binnen 25 seconden klaar voor gebruik is en je direct aan de slag kunt. Na gebruik mag je de tang afkoelen op de hittebestendige mat die erbij wordt geleverd. Bovendien heeft het handvat een ergonomisch design, waardoor je de krultang comfortabel kunt gebruiken.

Pluspunten
  • De quartz-keramische coating verdeelt de warmte gelijkmatig en beschermt jouw haar tegen schade door hitte. Met behulp van de vergrendeling op de knoppen, verwissel je tijdens het krullen niet per ongeluk van temperatuur. Dankzij de conische vorm van de krultang maak je natuurlijke krullen.

Minpunten
  • De krulstaaf is keramisch gecoat voor extra bescherming van het haar, dus een volledig keramische krulstaaf is een beter alternatief.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Quartz Conical C454E.

De voordelen van de BaByliss Quartz Conical C454E. zijn:

De quartz-keramische coating verdeelt de warmte gelijkmatig en beschermt jouw haar tegen schade door hitte. Met behulp van de vergrendeling op de knoppen, verwissel je tijdens het krullen niet per ongeluk van temperatuur. Dankzij de conische vorm van de krultang maak je natuurlijke krullen.

.

De nadelen van de BaByliss Quartz Conical C454E. zijn:

De krulstaaf is keramisch gecoat voor extra bescherming van het haar, dus een volledig keramische krulstaaf is een beter alternatief.

.