1. Babyliss
  2. BaByliss Quartz Tight Curls C449E.

BaByliss Quartz Tight Curls C449E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Quartz Tight Curls C449E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Quartz Tight Curls C449E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Quartz Tight Curls C449E.

Met de BaByliss Quartz Tight Curls C449E creëer je mooie, kleine krullen in no-time. Van fijn tot dik haar, met zes temperatuurstanden tussen 140°C en 210°C bepaal je zelf de optimale temperatuur voor elk haar. Binnen 25 seconden is de krultang klaar om je haar te stylen. De quartz-keramische coating zorgt ervoor dat de temperatuur constant gehouden wordt, waardoor je haar niet beschadigt. Ook glijdt de krultang zo door je haar heen. Heb je kort of lang haar? Met de BaByliss Quartz Tight Curls C449E creëer je in beide gevallen mooie krullen!

Pluspunten
  • Dankzij de toetsenvergrendeling verwissel je tijdens het krullen niet per ongeluk van temperatuur. Op de display lees je af op welke temperatuurstand de krultang precies is ingesteld. Met de dunne krulstaaf krul je jouw haar vanaf de aanzet en creëer je kleine krullen. Dankzij de toetsenvergrendeling voorkom je dat je per ongeluk wisselt van temperatuur tijdens het krullen. Op het display kun je kinder de precieze instelling van de temperatuur van de krultang aflezen. Met de dunne krulstaaf creëer je kleine krullen die starten vanaf de aanzet van je haar.

Minpunten
  • De keramische coating beschermt je haar minder goed tegen de hitte dan een volledig keramische krultang

    .

    De kleine diameter van de krulstaaf maakt het krullen van je haar langer dan met een dikkere krultang.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Quartz Tight Curls C449E.

De voordelen van de BaByliss Quartz Tight Curls C449E. zijn:

Dankzij de toetsenvergrendeling verwissel je tijdens het krullen niet per ongeluk van temperatuur. Op de display lees je af op welke temperatuurstand de krultang precies is ingesteld. Met de dunne krulstaaf krul je jouw haar vanaf de aanzet en creëer je kleine krullen. Dankzij de toetsenvergrendeling voorkom je dat je per ongeluk wisselt van temperatuur tijdens het krullen. Op het display kun je kinder de precieze instelling van de temperatuur van de krultang aflezen. Met de dunne krulstaaf creëer je kleine krullen die starten vanaf de aanzet van je haar.

.

De nadelen van de BaByliss Quartz Tight Curls C449E. zijn:

De keramische coating beschermt je haar minder goed tegen de hitte dan een volledig keramische krultang

.

De kleine diameter van de krulstaaf maakt het krullen van je haar langer dan met een dikkere krultang.

.