1. Babyliss
 2. BaByliss ST481E.

BaByliss ST481E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss ST481E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss ST481E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss ST481E.

De Babyliss ST481E is een krachtige stijltang die ideaal is voor dagelijks gebruik. In slechts 30 seconden is de stijltang klaar voor gebruik. Met de 5 temperatuurstanden kun je je haar perfect stijlen zonder dat je zorgen hoeft te maken over beschadiging. Dankzij de keramische coating en ionische technologie wordt je haar beschermd tegen de hitte. De hittebestendige dopjes beschermen je vingers tegen de hoge temperaturen. Wat de Babyliss ST481E extra bijzonder maakt is dat hij aan de binnen- en buitenkant warm wordt. Hiermee kun je niet alleen je haar steil maken, maar ook slag of krullen creëren. Wanneer je de stijltang niet gebruikt, kun je hem veilig opbergen op de meegeleverde hittebestendige mat. Met de Babyliss ST481E stijl je je haar altijd perfect. In slechts 30 seconden is de stijltang klaar voor gebruik. De 5 temperatuurstanden zorgen ervoor dat je je haar kunt stijlen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging. De keramische coating en ionische technologie beschermen je haar tegen de hitte. De hittebestendige dopjes beschermen je vingers tegen de hoge temperaturen. Wat de Babyliss ST481E extra bijzonder maakt is dat hij aan de binnen- en buitenkant warm wordt. Hiermee kun je niet alleen je haar steil maken, maar ook slag of krullen creëren. Na afloop kun je de stijltang opbergen op de meegeleverde hittebestendige mat. De stijltang is dus perfect voor dagelijks gebruik en met de 5 temperatuurstanden stijl je je haar altijd perfect.

Pluspunten
 • De tang wordt op de boven- en onderkant warm, waardoor je gemakkelijk krullen maakt

  .

  De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de stijltang jouw favoriete temperatuurstand onthoudt

  .

  Met de toetsenvergrendeling kun je tijdens het stijlen niet per ongeluk van temperatuur veranderen.

Minpunten
 • De platen zijn keramisch gecoate, dus voor extra bescherming van het haar zijn volledige keramische platen een betere optie.

Veelgestelde vragen over de BaByliss ST481E.

De voordelen van de BaByliss ST481E. zijn:

De tang wordt op de boven- en onderkant warm, waardoor je gemakkelijk krullen maakt

.

De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de stijltang jouw favoriete temperatuurstand onthoudt

.

Met de toetsenvergrendeling kun je tijdens het stijlen niet per ongeluk van temperatuur veranderen.

.

De nadelen van de BaByliss ST481E. zijn:

De platen zijn keramisch gecoate, dus voor extra bescherming van het haar zijn volledige keramische platen een betere optie.

.