1. Babyliss
  2. BaByliss Steam Lustre Styler ST595E.

BaByliss Steam Lustre Styler ST595E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E.

Met de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E krijg je gehydrateerd haar dat glanst en beschermd wordt. Dit komt door de geavanceerde ceramische technologie, die je lokken beschermt en glans geeft. Daarnaast heeft de stijltang een keramische coating die je haar beschermt tegen beschadiging. De extra brede platen zijn ideaal voor het stijlen van lange en dikke lokken. Je kunt kiezen uit 5 temperatuurstanden tussen 170 en 210 graden Celsius. Hierdoor kun je de temperatuur perfect afstemmen op jouw haartype. Met het 2,5 meter meedraaiende snoer heb je veel bewegingsvrijheid. Na gebruik kun je de stijltang eenvoudig opbergen in het hittebestendige opbergzakje. De BaByliss Steam Lustre Styler ST595E is ideaal als je je haar wilt stijlen zonder dat het beschadigd raakt. Ook als je op zoek bent naar glanzend en gehydrateerd haar, is deze stijltang perfect. Met de brede platen en de verschillende temperatuurstanden kun je eenvoudig jouw haar stijlen zoals jij het wilt. Daarnaast is het hittebestendige opbergzakje een echte pluspunt, waardoor je de stijltang altijd op een veilige manier kunt opbergen.

Pluspunten
  • De keramische laag biedt bescherming aan het haar tegen schade door hoge temperaturen. Deze stijltang heeft dankzij de brede platen een goede prestatie voor lang en dik haar. Je kunt de stijltang gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde tas.

Minpunten
  • De stijltang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuur moet instellen.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E.

De voordelen van de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E. zijn:

De keramische laag biedt bescherming aan het haar tegen schade door hoge temperaturen. Deze stijltang heeft dankzij de brede platen een goede prestatie voor lang en dik haar. Je kunt de stijltang gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde tas.

.

De nadelen van de BaByliss Steam Lustre Styler ST595E. zijn:

De stijltang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuur moet instellen.

.