1. Babyliss
  2. BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E.

BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E.

Met de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E heb je gemakkelijk en snel perfecte krullen. De krulkamer neemt je lok automatisch op en creëert een krul, waarna het Hydrotherm stoomsysteem je haar hydrateert voor langer blijvende en glanzende krullen. Je kunt zelf kiezen wat voor krul je wilt en uit 3 draairichtingen kiezen. Doe je dit met de automatische stand? Dan creëer je natuurlijke krullen. De keramische krulkamer beschermt je haar tegen hitte. Dankzij de automatische uitschakelfunctie na 60 minuten lig je veilig in bed. Kortom, de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E is jouw ultieme stylingpartner voor perfecte krullen.

Pluspunten
  • Je haar krullen is makkelijk door een pluk haar in de krultang te leggen, waardoor de krultang automatisch een krul maakt. Het Hydrotherm stoomsysteem hydrateert het haar en geeft glans. De volledig keramische krulkamer is duurzaam en beschermt je haar tegen de warmte van de krultang.

Minpunten
  • Met een minimum temperatuur van 190 graden Celsius is deze krultang niet geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E.

De voordelen van de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E. zijn:

Je haar krullen is makkelijk door een pluk haar in de krultang te leggen, waardoor de krultang automatisch een krul maakt. Het Hydrotherm stoomsysteem hydrateert het haar en geeft glans. De volledig keramische krulkamer is duurzaam en beschermt je haar tegen de warmte van de krultang.

.

De nadelen van de BaByliss Stoom Curl Secret Shine C1800E. zijn:

Met een minimum temperatuur van 190 graden Celsius is deze krultang niet geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

.