1. Babyliss
  2. BaByliss Thermo Ceramic RS035E.

BaByliss Thermo Ceramic RS035E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BaByliss Thermo Ceramic RS035E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BaByliss Thermo Ceramic RS035E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de BaByliss Thermo Ceramic RS035E.

De BaByliss Thermo Ceramic RS035E is een perfecte set om volume, slag of krullen in je haar te creëren. Deze krulset heeft 20 rollers in 3 verschillende maten om natuurlijk ogende krullen te maken. Met het draaiwiel op de krulset stel je de temperatuur in tussen de 90°C en de 140°C, waardoor deze krulset geschikt is voor dun en beschadigd haar. Na ongeveer 5 minuten zijn de rollers klaar voor gebruik. Bevestig de rollers vervolgens met de meegeleverde haarpinnen of vlinderklemmen en laat ze minimaal 15 minuten in je haar zitten. De avant-garde ionische technologie zorgt ervoor dat je haar soepel van de rollers afkomt en dat je geniet van een glanzende bos met krullen. Daarnaast is de krulset ook eenvoudig in gebruik en biedt hij een hoog gebruikscomfort.

Pluspunten
  • De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch van de rollers afkomt

    .

    Deze krulset is ook geschikt voor dun en beschadigd haar, omdat je de temperatuur zelf kunt instellen. Dankzij de verschillende afmetingen van de rollers creëer je natuurlijke krullen.

Minpunten
  • Met een diameter van 32 millimeter zijn de grote rollers voornamelijk geschikt voor het creëren van slag en volume.

Veelgestelde vragen over de BaByliss Thermo Ceramic RS035E.

De voordelen van de BaByliss Thermo Ceramic RS035E. zijn:

De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch van de rollers afkomt

.

Deze krulset is ook geschikt voor dun en beschadigd haar, omdat je de temperatuur zelf kunt instellen. Dankzij de verschillende afmetingen van de rollers creëer je natuurlijke krullen.

.

De nadelen van de BaByliss Thermo Ceramic RS035E. zijn:

Met een diameter van 32 millimeter zijn de grote rollers voornamelijk geschikt voor het creëren van slag en volume.

.