1. Overig
  2. Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper.

Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper.

De Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper is een föhn die het droogproces van krullend en steil haar vergemakkelijkt. Het handvat is voorzien van de krachtige digitale V9 motor waardoor hij enorm stil is en voor een fijne gewichtsverdeling en balans zorgt. In het pakket zitten twee opzetstukken, een diffuser voor krullen en een blaasmond met kam voor steil haar. Door de blaasmond met kam worden klitten voorkomen. Daarnaast heeft de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper een handige coolshot functie waarmee je je haar eenvoudig fixeert. De intelligente warmteregelaar meet 40 keer per seconde de luchttemperatuur en past deze aan waardoor je altijd de juiste instellingen gebruikt en het haar niet beschadigd. De föhn is ook voorzien van magnetische opzetstukken, waardoor je ze makkelijk kunt verwisselen. Let op: dit is geen Dyson Airwrap.

Pluspunten
  • Met de intelligente warmteregelaar meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde, om beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen. Met behulp van het speciale opzetstuk voor glad haar maak je pluizig haar glad en creëer je een glanzend resultaat. Door de heat shield technologie blijven de buitenkanten van de opzetstukken koud, zodat je ze tussendoor veilig kunt verwisselen.

Minpunten
  • Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulborstel toebehoren bij

    .

    Er wordt geen etui meegeleverd om de föhn en alle toebehoren in op te bergen of mee te nemen op reis.

Veelgestelde vragen over de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper.

De voordelen van de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper. zijn:

Met de intelligente warmteregelaar meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde, om beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen. Met behulp van het speciale opzetstuk voor glad haar maak je pluizig haar glad en creëer je een glanzend resultaat. Door de heat shield technologie blijven de buitenkanten van de opzetstukken koud, zodat je ze tussendoor veilig kunt verwisselen.

.

De nadelen van de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper. zijn:

Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulborstel toebehoren bij

.

Er wordt geen etui meegeleverd om de föhn en alle toebehoren in op te bergen of mee te nemen op reis.

.