1. Overig
  2. Dyson Supersonic 2021 Zwart.

Dyson Supersonic 2021 Zwart.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson Supersonic 2021 Zwart. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson Supersonic 2021 Zwart. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Dyson Supersonic 2021 Zwart.

De Dyson Supersonic 2021 Zwart is de perfecte haardroger voor jou. Met dit krachtige apparaat droog je je haar in een handomdraai en style je het zoals jij dat wil. De föhn is kleiner, lichter en stiller dan je gewend bent en heeft een digitale V9 motor. Het handvat heeft een perfecte gewichtsverdeling en balans, waardoor je geen vermoeide arm krijgt tijdens het drogen. Met de 3 blaasstanden, 4 temperatuurstanden en een coolshot zit je zeker goed. De intelligente warmteregelaar pas de temperatuur 40 keer per seconde aan, zodat je jouw haar niet beschadigt door een te hoge temperatuur. Daarnaast heeft de Supersonic ook een speciale opzetstukken om je haar te stylen. Kies uit het opzetstuk voor glad haar of de blaasmond met ingebouwde kam. Met de coolshot fixeer je jouw haar zodat het langer in model blijft. De magnetische opzetstukken zijn eenvoudig aan te brengen op de haardroger. Met de Dyson Supersonic 2021 Zwart droog je alle haartypen zonder dat het pluizig wordt, zodat jij perfect in model komt.

Pluspunten
  • Met de slimme warmteregelaar meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde, om beschadiging door te hoge temperaturen te voorkomen. Dankzij het speciale opzetstuk voor glad haar maak je pluizig haar glad en creëer je een glanzend resultaat. Dankzij de heat shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koud, zodat je ze veilig tussendoor kunt verwisselen.

Minpunten
  • Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulborstel opzetstuk bij

    .

    Er wordt er ook geen etui bijgeleverd om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen op reis.

Veelgestelde vragen over de Dyson Supersonic 2021 Zwart.

De voordelen van de Dyson Supersonic 2021 Zwart. zijn:

Met de slimme warmteregelaar meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde, om beschadiging door te hoge temperaturen te voorkomen. Dankzij het speciale opzetstuk voor glad haar maak je pluizig haar glad en creëer je een glanzend resultaat. Dankzij de heat shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koud, zodat je ze veilig tussendoor kunt verwisselen.

.

De nadelen van de Dyson Supersonic 2021 Zwart. zijn:

Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulborstel opzetstuk bij

.

Er wordt er ook geen etui bijgeleverd om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen op reis.

.