1. Overig
  2. Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé.

Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé.

De Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé is een unieke haardroger die perfect is voor het creëren van verschillende stijlen. De krachtige V9 motor is verwerkt in het handvat voor een optimale weging en balans. Bovendien zorgt de digitale motor voor een stille en krachtige luchtstroom. Met de meegeleverde opzetstukken kun je van stijl naar krullend haar gaan. Gebruik de diffuser voor extra volume, de kam met brede tanden voor krullen en de Flyaway voor steil haar. Het opzetstuk zorgt ook voor een pluisvrij resultaat. Met de opbergdoos neem je de föhn met alle accessoires gemakkelijk mee. Let op: dit is geen Dyson Airwrap.

Pluspunten
  • Met de slimme warmtebesturing meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde om schade door hoge temperaturen te voorkomen. Dankzij het speciale kappersopzetstuk voor glad haar kan je pluizig haar gladmaken en een glanzend resultaat creëren.Dankzij de heat shield technologie blijven de buitenslijpen van de opzetstukken koel, zodat je ze veilig kunt wisselen.

Minpunten
  • Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulspeld-accessoire bij.

Veelgestelde vragen over de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé.

De voordelen van de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé. zijn:

Met de slimme warmtebesturing meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconde om schade door hoge temperaturen te voorkomen. Dankzij het speciale kappersopzetstuk voor glad haar kan je pluizig haar gladmaken en een glanzend resultaat creëren.Dankzij de heat shield technologie blijven de buitenslijpen van de opzetstukken koel, zodat je ze veilig kunt wisselen.

.

De nadelen van de Dyson Supersonic 2022 Vinca blauw/Rosé. zijn:

Let op: dit is geen Dyson Airwrap en je krijgt er geen krulspeld-accessoire bij.

.