1. Overig
  2. Hyperice Hypervolt BT.

Hyperice Hypervolt BT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hyperice Hypervolt BT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Hyperice Hypervolt BT. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Hyperice Hypervolt BT.

De Hyperice Hypervolt BT is een krachtige massage tool met bluetooth verbinding. De ingebouwde technologie helpt je om een perfecte en effectieve massage routine te volgen. Het apparaat is voorzien van een 3-standen motor, waarmee je de intensiteit van de massage kunt aanpassen. De Hyperice app biedt je een breed scala aan professionele en persoonlijke massage routinemogelijkheden, waarbij je ook tips krijgt van fysiotherapeuten en professionele atleten. Daarnaast is de Hypervolt BT voorzien van 5 verschillende massage opzetstukken. De app geeft je tips welk opzetstuk je het beste kunt gebruiken tijdens je massage. Na gebruik is de Hypervolt BT gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde tas en kun je de massage tool opladen met de meegeleverde oplaadkabel. De Hypervolt BT is daarmee het ideale massage apparaat voor iedereen die op zoek is naar een optimale massageervaring.

Pluspunten
  • Je verbindt het apparaat met de Hyperice-app voor extra ondersteuning en tips tijdens de behandeling. Het apparaat heeft een maximum geluidsniveau van 67 decibel, wat stiller is dan de gemiddelde massage pistool. Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren.

Minpunten
  • De massagekop is niet instelbaar, waardoor het lastig is om moeilijk bereikbare plekken zoals je rug en schouders goed te bereiken.

Veelgestelde vragen over de Hyperice Hypervolt BT.

De voordelen van de Hyperice Hypervolt BT. zijn:

Je verbindt het apparaat met de Hyperice-app voor extra ondersteuning en tips tijdens de behandeling. Het apparaat heeft een maximum geluidsniveau van 67 decibel, wat stiller is dan de gemiddelde massage pistool. Er worden 5 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren.

.

De nadelen van de Hyperice Hypervolt BT. zijn:

De massagekop is niet instelbaar, waardoor het lastig is om moeilijk bereikbare plekken zoals je rug en schouders goed te bereiken.

.