1. Overig
  2. Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy.

Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy.

De Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy maakt het krullen van je haar makkelijker dan ooit. Eerst breng je het serum aan op je haar om het te beschermen en te voeden. Met deze krultang warm je je haar na 4 seconden op tussen de 80 en 220°C. Je kunt kiezen uit een lage temperatuur die geschikt is voor fijn of beschadigd haar. Vervolgens krul je je haren om de tang heen, zodat je een kapsel vol krullen creëert. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken dat je je handen brandt, want je krijgt er een hittebestendige handschoen bij. Je krijgt snel en eenvoudig glanzende krullen met deze handige krultang.

Pluspunten
  • Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar samen met het serum tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen. Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar samen met het serum tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

Minpunten
  • Deze krultang heeft geen toetsenvergrendeling, waardoor er kans is dat de temperatuurstand tijdens het krullen verschuift.

Veelgestelde vragen over de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy.

De voordelen van de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy. zijn:

Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar samen met het serum tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen. Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar samen met het serum tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

.

De nadelen van de Max Pro Twist 25mm + BioSilk Silk Therapy. zijn:

Deze krultang heeft geen toetsenvergrendeling, waardoor er kans is dat de temperatuurstand tijdens het krullen verschuift.

.