1. Overig
 2. Max Pro Twist 32mm.

Max Pro Twist 32mm.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Max Pro Twist 32mm. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Max Pro Twist 32mm. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Max Pro Twist 32mm.

"De Max Pro Twist 32mm is een krachtpatser die je haar mooi in model brengt. Deze krultang heeft een speciale coating die het haar beschermt tegen warmtebeschadiging. Dankzij de geïntegreerde ionische technologie helpt de krultang om het haar glad te maken en bestaande pluis te verminderen. De krultang heeft een 360° roterend snoer en een sleepfunctie, waardoor je het snoer er makkelijk achteraan kan meenemen. Door de anti-slip grip heb je de krultang goed in de hand. Bovendien heeft de krultang een automatische uitschakeling; als je `m 5 minuten niet gebruikt, schakelt `ie zichzelf uit.".

Pluspunten
 • De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang

  .

  Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen

  .

  Op de display, kun je aflezen op welke temperatuurstand de krultang ingesteld is.

Minpunten
 • Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Deze krultang heeft geen haarklem, dus je draait je haar met je hand om de krulstaaf heen. Deze krultang heeft geen haarklem, dus je draait je haar met je hand om de krulstaaf heen.

Veelgestelde vragen over de Max Pro Twist 32mm.

De voordelen van de Max Pro Twist 32mm. zijn:

De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang

.

Met een minimale temperatuur van 80°C is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen

.

Op de display, kun je aflezen op welke temperatuurstand de krultang ingesteld is.

.

De nadelen van de Max Pro Twist 32mm. zijn:

Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Deze krultang heeft geen haarklem, dus je draait je haar met je hand om de krulstaaf heen. Deze krultang heeft geen haarklem, dus je draait je haar met je hand om de krulstaaf heen.

.