1. Overig
  2. Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy.

Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy.

Met de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy creëer je sierlijke krullen met een prachtige glans. De krultang is uitgerust met een antislip handvat en is gemakkelijk in gebruik. Dankzij de slimme technologie is de krultang automatisch uitgeschakeld wanneer hij een hele tijd niet wordt gebruikt. De krultang heeft een kabel van 2,5 meter, waardoor je er lekker mee kunt bewegen en je haar in alle hoeken kunt krullen. Bovendien is de krultang voorzien van een LCD-scherm, waarmee je de temperatuur van de krultang eenvoudig kunt instellen. Met een goede verzorging van je haar krijg je dan ook een prachtig resultaat.

Pluspunten
  • Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen. Met deze combinatie kun je gekrulde en verzorgde haren creëren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

Minpunten
  • Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Met deze krultang is geen haarklem meer nodig, dus je draait het haar met je hand om de krulstaaf heen.

Veelgestelde vragen over de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy.

De voordelen van de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy. zijn:

Met deze combinatie creëer je gekrulde en verzorgde haren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen. Met deze combinatie kun je gekrulde en verzorgde haren creëren. De volledig keramische krulstaaf is duurzaam en beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius is deze krultang ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

.

De nadelen van de Max Pro Twist 32mm + BioSilk Silk Therapy. zijn:

Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang vooral geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt. Met deze krultang is geen haarklem meer nodig, dus je draait het haar met je hand om de krulstaaf heen.

.