1. Overig
 2. Max Pro XS.

Max Pro XS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Max Pro XS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Max Pro XS. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Max Pro XS.

Met de Max Pro XS kun je ook nog eens heel gericht stijlen. Met de temperatuurregelaar kun je de temperatuur instellen tussen de 80 en 230˚C. Dit maakt de stijltang geschikt voor alle haartypes, zelfs voor gekleurd haar. Daarnaast kan je de stijltang ook nog eens aanpassen aan je haarstructuur. In slechts 15 seconden is de Max Pro XS helemaal opgewarmd, hierdoor heb je de stijltang snel klaar voor gebruik. De Max Pro XS is de perfecte stijltang voor wie vaak onderweg is. De stijltang is supercompact, waardoor je 'm gemakkelijk meeneemt. Met de titanium platen zorg je er voor dat je haar beschermt tegen schade. Daarnaast kun je de stijltang instellen tussen de 80 en 230˚C, waardoor hij geschikt is voor alle haartypes. In slechts 15 seconden is de stijltang klaar voor gebruik, hierdoor heb je met de Max Pro XS je haar altijd snel in model.

Pluspunten
 • Volledige titanium platen kunnen tegen een stootje en behouden het vochtgehalte in je haar

  .

  De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het stijlen

  .

  Dankzij de kleine platen kun je gemakkelijker kort haar stijlen en kom je beter bij de haaraanzet.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk verschillende temperatuurinstellingen te gebruiken. De stijltang schakelt niet automatisch uit, dus vergeet niet deze uit te schakelen als je klaar bent.

Veelgestelde vragen over de Max Pro XS.

De voordelen van de Max Pro XS. zijn:

Volledige titanium platen kunnen tegen een stootje en behouden het vochtgehalte in je haar

.

De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het stijlen

.

Dankzij de kleine platen kun je gemakkelijker kort haar stijlen en kom je beter bij de haaraanzet.

.

De nadelen van de Max Pro XS. zijn:

Het is niet mogelijk verschillende temperatuurinstellingen te gebruiken. De stijltang schakelt niet automatisch uit, dus vergeet niet deze uit te schakelen als je klaar bent.

.