1. Overig
  2. Mermade Blow Dry Brush Roze.

Mermade Blow Dry Brush Roze.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mermade Blow Dry Brush Roze. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Mermade Blow Dry Brush Roze. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Mermade Blow Dry Brush Roze.

Met de Mermade Blow Dry Brush Roze krijg je prachtige grote krullen. De krulborstel heeft een diameter van 60 millimeter, waardoor hij ook geschikt is voor langere lokken. Met de twee temperatuurstanden, 98 graden Celsius en 115 graden Celsius, bepaal je zelf welke thermische warmte je haar nodig heeft. De koude blaasstand houdt je krullen langer vast. Dankzij de ionische technologie voorkom je pluis en krijg je gladde en glanzende krullen. Je gebruikt de krulborstel op droog en vochtig haar. Met het meedraaiende snoer raak je nooit in de knoop. Ook het handige ontwerp maakt krullen maken echt een plezier!

Pluspunten
  • Met de koude blaasstand kun je je haar fixeren, zodat het langer model blijft. Het meedraaiende snoer belemmert het krullen niet. De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en verzekert een prachtig resultaat.

Minpunten
  • Je draait de borstel zelf in je haar, omdat hij niet automatisch draait.

Veelgestelde vragen over de Mermade Blow Dry Brush Roze.

De voordelen van de Mermade Blow Dry Brush Roze. zijn:

Met de koude blaasstand kun je je haar fixeren, zodat het langer model blijft. Het meedraaiende snoer belemmert het krullen niet. De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en verzekert een prachtig resultaat.

.

De nadelen van de Mermade Blow Dry Brush Roze. zijn:

Je draait de borstel zelf in je haar, omdat hij niet automatisch draait.

.