1. Overig
  2. Mermade Interchangeable blow dry Roze.

Mermade Interchangeable blow dry Roze.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mermade Interchangeable blow dry Roze. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Mermade Interchangeable blow dry Roze. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Mermade Interchangeable blow dry Roze.

De Mermade Interchangeable blow dry Roze wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken. Met het föhnopzetstuk droog je je haar en breng je volume aan bij je haarwortels. Met de grote föhnborstel maak je grote slagen in je haar. Wil je je krullen liever wat strakker maken? Gebruik dan de dunne krulborstel. Je kunt kiezen uit 2 verschillende temperatuurstanden. De lage temperatuurstand van 60 graden Celsius is ideaal voor dun haar om hittebeschadiging te voorkomen. Met de hoge temperatuurstand van 115 graden Celsius kun je dikkere lokken krullen. Het snoer draait met de borstel mee, zodat je niet in de knoop komt. Met de Mermade Interchangeable blow dry Roze wordt het krullen en stylen van je haar een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met 3 opzetstukken creëer je makkelijk verschillende kapsels. Met de koudeblastschakelaar fixeer je je haar, zodat het langer in model blijft. Het 360 graden draaiende snoer zit niet in de weg bij het krullen.

Minpunten
  • Je draait de borstel zelf in je haar, want hij draait niet automatisch rondom.

Veelgestelde vragen over de Mermade Interchangeable blow dry Roze.

De voordelen van de Mermade Interchangeable blow dry Roze. zijn:

Met 3 opzetstukken creëer je makkelijk verschillende kapsels. Met de koudeblastschakelaar fixeer je je haar, zodat het langer in model blijft. Het 360 graden draaiende snoer zit niet in de weg bij het krullen.

.

De nadelen van de Mermade Interchangeable blow dry Roze. zijn:

Je draait de borstel zelf in je haar, want hij draait niet automatisch rondom.

.