1. Philips
  2. Philips Airstyler BHA530/00.

Philips Airstyler BHA530/00.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips Airstyler BHA530/00. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips Airstyler BHA530/00. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Philips Airstyler BHA530/00.

Met de Philips Airstyler BHA530/00 maak je gemakkelijk verschillende haarstijlen. Deze krul- en stijlborstel is voorzien van 5 verschillende opzetstukken. Met de platte borstel maak je je haar steil en verwijder je pluis. Ook zijn er 2 krulborstels om krullen en slag in je haar te maken. Alle 3 de borstels hebben een keramische coating met arganolie voor optimale bescherming tegen hitte. Hierdoor glijdt het haar soepel door de borstel heen. Daarnaast is er het opzetstuk voor volume. Hiermee voeg je extra volume toe aan je net geknipte kapsel. Je kunt kiezen uit 3 verschillende warmte- en 2 snelheidsstanden voor de perfecte aanpassing aan jouw haartype en de dikte van je haar. Daarnaast schakelt de borstel na verloop van tijd automatisch uit als je hem niet uitzet.

Pluspunten
  • Met 5 opzetstukken kun je gemakkelijk verschillende kapsels maken. De keramische coating met arganolie beschermt je haar tegen schade door de hete lucht. Met het opzetstuk voor volume kun je extra volume aan je haarwortels toevoegen.

Minpunten
  • Je krijgt er geen harde verpakking bij, dus wees voorzichtig als je ze meeneemt op reis.

Veelgestelde vragen over de Philips Airstyler BHA530/00.

De voordelen van de Philips Airstyler BHA530/00. zijn:

Met 5 opzetstukken kun je gemakkelijk verschillende kapsels maken. De keramische coating met arganolie beschermt je haar tegen schade door de hete lucht. Met het opzetstuk voor volume kun je extra volume aan je haarwortels toevoegen.

.

De nadelen van de Philips Airstyler BHA530/00. zijn:

Je krijgt er geen harde verpakking bij, dus wees voorzichtig als je ze meeneemt op reis.

.