1. Philips
  2. Philips Airstyler BHA710/00.

Philips Airstyler BHA710/00.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips Airstyler BHA710/00. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips Airstyler BHA710/00. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Philips Airstyler BHA710/00.

Met de Philips Airstyler BHA710/00 kun je eenvoudig grote en kleine golven maken in je haar. De set bevat twee krulborstels met verschillende diameters van 30 en 50 millimeter. De dunne krulborstel is voorzien van pinnen, waardoor je voorkomt dat je haar tijdens het krullen in de knoop raakt. De keramische coating met toermalijn zorgt ervoor dat je haar vrij is van pluis, waardoor je een gladde en golvende lok krijgt. De Philips Airstyler BHA710/00 heeft twee verschillende snelheidsstanden om jouw haar in te krullen en drie warmtestanden om aan te passen op jouw haartype en dikte. Ook is de krulborstel voorzien van een automatische uitschakelfunctie zodra je deze niet gebruikt. Met de Philips Airstyler BHA710/00 ben je verzekerd van perfecte krullen waarmee je je haar in een handomdraai kunt stylen.

Pluspunten
  • De borstel draait in beide richtingen, waardoor het nog gemakkelijker is om krullen en golven te maken in je haar. De keramische toermalijncoating beschermt je haar tegen de schade die door de warmte van de krulborstel kan worden veroorzaakt. Het omwikkelde snoer zit niet in de weg tijdens het stijlen.

Minpunten
  • De krulborstel is niet draadloos, dus je moet altijd in de buurt van een stopcontact zijn

    .

    Deze krulborstel heeft stroom nodig, dus je moet altijd in de buurt van een stopcontact zijn.

Veelgestelde vragen over de Philips Airstyler BHA710/00.

De voordelen van de Philips Airstyler BHA710/00. zijn:

De borstel draait in beide richtingen, waardoor het nog gemakkelijker is om krullen en golven te maken in je haar. De keramische toermalijncoating beschermt je haar tegen de schade die door de warmte van de krulborstel kan worden veroorzaakt. Het omwikkelde snoer zit niet in de weg tijdens het stijlen.

.

De nadelen van de Philips Airstyler BHA710/00. zijn:

De krulborstel is niet draadloos, dus je moet altijd in de buurt van een stopcontact zijn

.

Deze krulborstel heeft stroom nodig, dus je moet altijd in de buurt van een stopcontact zijn.

.