1. Philips
  2. Philips DryCare Pro BHD274/00.

Philips DryCare Pro BHD274/00.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips DryCare Pro BHD274/00. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips DryCare Pro BHD274/00. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Philips DryCare Pro BHD274/00.

Met de Philips DryCare Pro BHD274/00 heb je een professionele föhn in huis. De föhn beschermt jouw haar met de ThermoProtect-temperatuurinstelling, zodat je geen last hebt van beschadigde haren. Bovendien maakt deze föhn gebruik van een ionische technologie met dubbel zoveel ionen als een normale DryCare-föhn. Dit zorgt ervoor dat jouw haar glanst, minder pluist en dat de haarschubben zich sluiten. Om jouw haar te drogen, heeft de föhn 3 warme blaasstanden, één koude blaasstand en twee blaassnelheden. Hiermee kun je jouw haar bijvoorbeeld in model brengen met de blaasmond en de zachte blaassnelheid. Of creëer je meer volume met de diffuser. Daarnaast zijn er ook nog extra accessoires inbegrepen, zoals een kleine borstel en een concentrator. Hiermee kun je de perfecte stijl creëren die bij jou past.

Pluspunten
  • Een AC-motor heeft een langer leven dan een DC-motor. Dankzij het krachtige vermogen van 2.200 watt is uw haar snel droog. Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stemt u het drogen van uw haar precies af op uw behoeften.

Minpunten
  • Deze föhn heeft geen meedraaiend snoer, dus heb je minder bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Philips DryCare Pro BHD274/00.

De voordelen van de Philips DryCare Pro BHD274/00. zijn:

Een AC-motor heeft een langer leven dan een DC-motor. Dankzij het krachtige vermogen van 2.200 watt is uw haar snel droog. Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stemt u het drogen van uw haar precies af op uw behoeften.

.

De nadelen van de Philips DryCare Pro BHD274/00. zijn:

Deze föhn heeft geen meedraaiend snoer, dus heb je minder bewegingsvrijheid.

.