1. Philips
  2. Philips Prestige BHD628/00.

Philips Prestige BHD628/00.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips Prestige BHD628/00. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips Prestige BHD628/00. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Philips Prestige BHD628/00.

De Philips Prestige BHD628/00 is de perfecte föhn voor een gezond haar. Met de SenseIQ technologie, die tot 4.000 keer per seconde de luchtstroom aanpast, zal je haar niet oververhit worden. De ingebouwde infraroodsensor meet de temperatuur van je haren constant. Hierdoor blijft het natuurlijke vochtgehalte van je haar behouden. Met de brede blaasmond droog je snel je haren. Wil je je haar vervolgens in model föhnen? Gebruik dan de smalle blaasmond, die de luchtstroom concentreert. Heb je krullen? Met de diffuser boost je je krullen en geef je ook volume aan steil haar. De diffuser zorgt ervoor dat je krullen mooi compact blijven. Dankzij de Philips Prestige BHD628/00 heb je een gezond en glanzend haar dat je snel en eenvoudig in model kunt föhnen.

Pluspunten
  • Dankzij de temperatuursensor voorkom je haarbeschadiging door hoge temperaturen. Met behulp van de temperatuursensor voorkom je haarbeschadiging door hoge temperaturen. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de blaaskracht centreert en zo specifieke delen van je haar in model brengt. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de luchtstroom centraal draagt en zo specifieke delen van je haar in model brengt. Met de temperatuurbooster verhoog je tijdelijk de temperatuur van de föhn om lastige lokken te drogen of te modelleren. Met de temperatuurbooster verhoog je tijdelijk de temperatuur van de föhn om lastige krullen te drogen of te modelleren.

Minpunten
  • Een DC-motor gaat minder lang mee dan een duurzame AC-motor.

Veelgestelde vragen over de Philips Prestige BHD628/00.

De voordelen van de Philips Prestige BHD628/00. zijn:

Dankzij de temperatuursensor voorkom je haarbeschadiging door hoge temperaturen. Met behulp van de temperatuursensor voorkom je haarbeschadiging door hoge temperaturen. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de blaaskracht centreert en zo specifieke delen van je haar in model brengt. Je ontvangt een smalle blaasmond waarmee je de luchtstroom centraal draagt en zo specifieke delen van je haar in model brengt. Met de temperatuurbooster verhoog je tijdelijk de temperatuur van de föhn om lastige lokken te drogen of te modelleren. Met de temperatuurbooster verhoog je tijdelijk de temperatuur van de föhn om lastige krullen te drogen of te modelleren.

.

De nadelen van de Philips Prestige BHD628/00. zijn:

Een DC-motor gaat minder lang mee dan een duurzame AC-motor.

.