1. Remington
  2. Remington AS1220 Amaze Airstyler.

Remington AS1220 Amaze Airstyler.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington AS1220 Amaze Airstyler. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington AS1220 Amaze Airstyler. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington AS1220 Amaze Airstyler.

De Remington AS1220 Amaze Airstyler maakt het mogelijk om je haar te stylen zoals jij het wilt. De krulborstel heeft meerdere opzetstukken waarmee je je haar kunt krullen, ontwarren, drogen en stijlen. Hierdoor krijg je een mooie glans en een trendy look. De krulborstel beschikt over 3 verschillende warmte- en snelheidsstanden, waardoor hij geschikt is voor elk haartype. Daarnaast heeft de Remington AS1220 Amaze Airstyler een extra lange snoer van 3 meter, waardoor je je haar makkelijk kunt stylen. Met deze krulborstel ben je dus verzekerd van een stijlvolle look.

Pluspunten
  • Met 5 opzetstukken kun je gemakkelijk verschillende kapsels maken. Met een diameter van 21 millimeter is deze krulborstel ook geschikt voor kort haar dat tot boven de schouders reikt. De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de hitte van de krulborstel.

Minpunten
  • Voor het snel drogen van je haar heb je een föhn met meer kracht nodig. De borstel draait niet automatisch, je moet hem dus zelf draaien om je haar in model te brengen.

Veelgestelde vragen over de Remington AS1220 Amaze Airstyler.

De voordelen van de Remington AS1220 Amaze Airstyler. zijn:

Met 5 opzetstukken kun je gemakkelijk verschillende kapsels maken. Met een diameter van 21 millimeter is deze krulborstel ook geschikt voor kort haar dat tot boven de schouders reikt. De keramische coating beschermt je haar tegen schade door de hitte van de krulborstel.

.

De nadelen van de Remington AS1220 Amaze Airstyler. zijn:

Voor het snel drogen van je haar heb je een föhn met meer kracht nodig. De borstel draait niet automatisch, je moet hem dus zelf draaien om je haar in model te brengen.

.