1. Remington
  2. Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler.

Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler.

De Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler maakt het stylen van je haar gemakkelijker dan ooit. Met deze krulborstel droog en modelleer je je kapsel in één keer. Je kiest uit 2 blaasstanden en 2 snelheden én je kan de draairichting van de borstel aanpassen. Het volume opzetstuk helpt je om je haar dicht bij de haaraanzet te föhnen, zodat je extra volume creëert. De borstelkop is geïmpregneerd met amandel- en keratineolie waardoor je haar beschermd en verzorgd wordt, zelfs als je met hoge temperaturen aan de slag gaat. Met de koude lucht stand fixeer je jouw creatie. Let op bij notenallergie: dit product bevat amandelolie. De Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler is een handig apparaat waarmee je in een handomdraai je kapsel stylen. De borstel is voorzien van een keramische coating die je haar beschermt tegen hoge temperaturen en het geïmpregneerd met amandel- en keratineolie. Zo blijft je haar gezond en fris. De borstel heeft 2 blaasstanden en 2 snelheden, waardoor je kan kiezen hoe je je haar wilt stylen. Je kan de draairichting van de borstel aanpassen en met het volume opzetstuk creëer je extra volume bij de haaraanzet. Na het modelleren fixeer je je creatie met de koude lucht stand. Let op bij notenallergie: dit product bevat amandelolie.

Pluspunten
  • De keramische coating met keratine en amandelolie beschermt je haar tegen schade door de hete lucht. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels. Met behulp van de twee warmte- en snelheidsinstellingen kies je de stand die bij jouw haartype past.

Minpunten
  • Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en is met een gewicht van 1100 gram aan de zware kant. Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en is met een gewicht van 1100 gram aan de zware kant. Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en heeft met een gewicht van 1100 gram een zware kant.

Veelgestelde vragen over de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler.

De voordelen van de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler. zijn:

De keramische coating met keratine en amandelolie beschermt je haar tegen schade door de hete lucht. Met het volume opzetstuk creëer je extra volume vanaf de haarwortels. Met behulp van de twee warmte- en snelheidsinstellingen kies je de stand die bij jouw haartype past.

.

De nadelen van de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler. zijn:

Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en is met een gewicht van 1100 gram aan de zware kant. Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en is met een gewicht van 1100 gram aan de zware kant. Met een diameter van 40 millimeter is het niet mogelijk om slag te creëren in haar dat tot boven de schouders valt. Het apparaat is relatief groot en heeft met een gewicht van 1100 gram een zware kant.

.